• Unul dintre cele mai aşteptate telefoane din finalul lui 2020 a apărut în primele imagini pe internet.
  • Evenimentul de lansare urmează să aibă loc pe 5 august.
  • Există şi veşti proaste: preţul ar urma să fie cu 20% mai mare decât generaţia precedentă.
  • Între timp, lansarea următorului iPhone a fost amânată din cauza pandemiei pentru luna octombrie.

Cel mai aşteptat telefon cu Android din finalul lui 2020 a apărut în primele imagini pe internet. Galaxy Note 20 Ultra va fi capul de afiş pentru Samsung la lansarea care va avea loc pe 5 august. 2 săptămâni mai târziu, telefonul va ajunge la utilizatori.

Telefonul va avea ecran curbat, iar stiloul inteligent a fost mutat în partea stângă a device-ului. Imaginile par să confirme şi că telefonul va veni cu un zoom capabil să apropie de 100 de ori imaginea.

Seria Note 20 va conţine nu mai puţin de 3 versiuni, însă există şi veşti proaste pentru fanii gadgeturilor. Preţul va fi cu 20% mai mare ca la precedenta generaţie. Astfel, Note 20 Ultra poate ajunge să coste peste 1.400 de euro.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Creşterea preţului este legată de criza provocată de pandemie, însă cei de la Apple au fost şi mai puternic loviţi. Presa din State scrie că iPhone 12 ar urma să fie lansat abia în luna octombrie din cauza tehnologiei 5G care va fi implementată pe noul device. Până acum, noul iPhone era prezentat lumii întregi în luna septembrie.