• Câțiva hackeri au blocat centura de castitate a unui bărbat și i-au cerut acestuia peste 1000 de dolari pentru deblocare.
  • Bărbatul le-a trimis banii, dar hackerii au refuzat să deschidă dispozitivul.
  • Acesta a reușit să deschidă centura cu o cheie franceză, dar și-a provocat răni.

Un bărbat a avut penisul captiv într-o centură de castitate, după ce niște hackeri au blocat-o și i-au cerut peste 1000 de dolari pentru a o debloca, relatează Daily Star.

Sam Summers a purtat o centură de castitate electronică, iar la un moment dat a primit un mesaj ciudat pe telefon, de la aplicația care controla dispozitivul.

„Credeam inițial că este prietena mea cea care a făcut asta. Și, chiar dacă sună ciudat, am fost încântat de asta”, a spus bărbatul pentru Vice.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Însă, Sam și-a sunat prietena, iar aceasta a spus că nu ea i-a blocat centura de castitate. În momentul acela, Sam a realizat că dispozitivul a fost prădat de hackeri.

Le-a trimis banii, dar hackerii au refuzat să-i deblocheze centura de castitate

Bărbatul le-a trimis hakcerilor banii, peste 1000 de dolari, și le-a cerut urgent să-i deblocheze centura de castitate. Totuși, hackerii au refuzat chiar dacă au primit banii.

Penisul lui era captiv ca într-o cușcă și nu știa cum să scape. „M-am gândit că, fiind un dispozitiv electronic, ar trebui să existe o cheie de deblocare sau ceva asemănător. Dar normal că nu exista”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a reușit să deschidă centura cu o cheie franceză. Deși a încercat să facă tot posibilul să nu se rănească, Sam și-a produs răni destul de grave și nu a mai putut face sex cu prietena lui timp de o lună.

„Nu am vreo cicatrice sau ceva, dar în momentul acela sângeram și durea ca naiba”, a povestit bărbatul.

Anul trecut, cercetătorii în securitate cibernetică au avertizat producătorul centurii de castitate că există un API vulnerabil prin care hackerii ar putea controla dispozitivul.