• Este posibil ca mulți utilizatori WhatsApp să nu știe că pot citi mesajele în întregime fără să le deschidă.
  • Acest truc este doar pentru utilizatorii de Android, din păcate.
  • Potrivit site-ului WhatsApp, această acțiune, din păcate, nu va dezactiva chitanțele de citire pentru chat-urile de grup.

Într-o lume în care toți suntem în contact permanent, uneori este imposibil să răspunzi imediat la toate mesajele, indiferent cât de mult îți place expeditorul. Având în vedere că mulți oameni consideră că a fi lăsat „la citit” este un mic pas greșit, presiunea de a răspunde de îndată ce deschideți un mesaj WhatsApp se acumulează.

Pentru cei care se simt nerăbdători imediat ce apar acele două mici bife albastre, există un răspuns la rugăciunile dumneavoastră și s-ar putea să câștigați puțin timp înainte de a fi nevoie să formulați un răspuns. Este posibil ca mulți utilizatori WhatsApp să nu știe că pot citi mesajele în întregime fără să le deschidă, ceea ce va atenua o parte din stresul inutil. Conform companiei de soluții de gestionare a dispozitivelor mobile Android, trebuie, în primul rând, să apăsați lung pe ecranul de pornire, ceea ce va face să apară o pagină de meniu.

Apoi, ar trebui să atingeți Widgets, care, la rândul său, va afișa toate widgeturile disponibile. Găsiți widgetul „4 x 1 WhatsApp” și trageți-l pe oricare dintre paginile dvs. de pornire, apăsând lung pe el odată adăugat pentru a-l mări. Bineînțeles, trebuie să fiți atent, deoarece dacă atingeți orice chat, acesta va fi activat, alertând expeditorii.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Acest truc este doar pentru utilizatorii de Android, din păcate. Deși utilizatorii de iPhone pot alege să dezactiveze citirea chitanțelor WhatsApp în WhatsApp însuși, împiedicându-și prietenii, familia și colegii de muncă să vadă acele căpușe, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu vor putea vedea când alții le-au văzut la rândul lor mesajele, ceea ce nu este deloc ideal.

Dacă sunteți utilizator de iPhone și doriți să dezactivați chitanțele, trebuie să apăsați pe Mai multe opțiuni” pe WhatsApp, înainte de a da click pe Setări”. Ar trebui să vă îndreptați apoi către Privacy, unde veți avea opțiunea de a dezactiva chitanțele de citire. Potrivit site-ului WhatsApp, această acțiune, din păcate, nu va dezactiva chitanțele de citire pentru chat-urile de grup și nici nu va reda chitanțele pentru mesajele vocale, deoarece nu există nicio modalitate de a dezactiva aceste setări”.