• Unii proprietari de Cybertruck spun că vehiculele lor Tesla dezvoltă pete de rugină din cauza ploii.
  • Cel puțin doi membri ai unui forum al proprietarilor de Cybertruck susțin că vehiculele lor au pete portocalii de rugină.
  • Cybertruck-urile nu au un strat transparent pe caroseria din oțel inoxidabil, potrivit manualului de utilizare.

Unii proprietari de Tesla susțin că vehiculele lor Cybertruck încep să prezinte semne de rugină după expunerea la ploaie, scrie Insider.

Pe forumul Cybertruck Owners, un membru a scris că, după ce și-a cumpărat vehiculul, a fost avertizat de un consilier că ploaia ar putea provoca apariția unor pete portocalii de rugină pe caroseria acestuia.

„Raxar” a scris: „Consilierul a menționat în mod specific că Cybertruck-urile dezvoltă urme portocalii de rugină în ploaie și că este necesar ca vehiculul să fie lustruit. Știu că am auzit povestea de a nu-ți scoate niciodată Delorean-ul pe ploaie, dar nu am citit niciodată nimic despre rugină și Cybertrucks.”

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÂN TEHERAN
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?
CONFLICT ÎN NOUA CALEDONIE
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU

În plus, utilizatorul a distribuit și câteva fotografii cu mici pete portocalii de rugină pe corpul din oțel inoxidabil, susținând că acestea au apărut după o „spălare cu detergent de vase”.

Un alt membru al forumului, Vertigo3pc, a spus că a dus și el vehiculul la service din cauza apariției de coroziune pe metal în urma expunerii la ploaie. El a menționat că intenționează să documenteze problema și să o semnaleze companiei Tesla.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a declarat în 2019 că Cybertruck este „literalmente rezistent la gloanțe”.

Citește și: