• Google a îndemnat utilizatorii de smartphone-uri performante să își verifice setările, deoarece este disponibilă o nouă actualizare.
  • Actualizarea din ianuarie 2023 pentru Google Pixel a început să fie lansată în această dimineață și este disponibilă pentru o serie de dispozitive Pixel, inclusiv Pixel 7 și 7 Pro.
  • Actualizarea de astăzi va oferi, de asemenea, îmbunătățiri pentru recunoașterea amprentelor digitale, precum și o serie de remedieri pentru Bluetooth, camera foto și ecran.

Google a îndemnat utilizatorii de smartphone-uri performante să își verifice setările, deoarece este disponibilă o nouă actualizare. Actualizarea din ianuarie 2023 pentru Google Pixel a început să fie lansată în această dimineață și este disponibilă pentru o serie de dispozitive Pixel, inclusiv Pixel 7 și 7 Pro.

Toate dispozitivele Pixel care rulează în prezent pe Android 13 au început să primească actualizările software, iar implementarea va continua în următoarele săptămâni în mai multe etape. Utilizatorii Pixel vor primi o notificare imediat ce actualizarea le va fi disponibilă, dar Google i-a încurajat pe utilizatori să își verifice versiunea de Android și să se actualizeze cât mai curând posibil pentru a beneficia de toate cele mai noi caracteristici și remedieri.

Cea mai recentă actualizare de software adaugă suport pentru Spatial Audio pentru unele dispozitive, iar Google a confirmat că această funcție va ajunge și pe Pixel Buds Pro în următoarele săptămâni”. Actualizarea de astăzi va oferi, de asemenea, îmbunătățiri pentru recunoașterea amprentelor digitale, precum și o serie de remedieri pentru Bluetooth, camera foto și ecran.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Actualizarea este disponibilă pentru mai multe dintre smartphone-urile mai vechi ale Google, inclusiv Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixal 5a și Pixel 4a – ceea ce înseamnă că milioane de utilizatori ar putea beneficia de aceste corecții.

Modificări ale actualizării Google Pixel din ianuarie 2023

Una dintre principalele schimbări care vor apărea în cadrul actualizării Google din ianuarie 2023 este că Pixel 6, 6 Pro, 7 și 7 Pro vor primi suport suplimentar pentru Spatial Audio – oferind sunet surround” pentru orice cască conectată. Pe lângă aceasta, actualizarea vine cu o serie de remedieri pentru problemele cu care utilizatorii s-ar putea să se fi confruntat.

Toate dispozitivele vor beneficia de o corecție pentru o problemă care, ocazional, oprea dispozitivele sau accesoriile Bluetooth Low Energy de la împerechere sau reconectare, precum și de o altă corecție pentru Bluetooth pentru o problemă care a împiedicat redarea audio prin unele căști în timp ce erau conectate. Toate dispozitivele vor beneficia, de asemenea, de o remediere a unei erori care făcea ca interfața de utilizare să fie afișată în modul peisaj în timp ce dispozitivul se afla în modul portret.

Actualizarea le va oferi utilizatorilor Pixel 7 și 7 Pro o remediere a unei probleme legate de camera foto care făcea ca fotografiile să apară ocazional distorsionate în timp ce erau mărite, precum și o remediere a afișajului și a graficii care rezolvă o problemă care împiedica uneori ecranul să se aprindă atunci când dispozitivul era pornit. Între timp, Pixel 6a și 7 vor primi o actualizare Biometrics care oferă o îmbunătățire suplimentară a recunoașterii amprentelor digitale a dispozitivului.

Cum să vă actualizați Google Pixel

Actualizarea Google Pixel din ianuarie 2023 este disponibilă în prezent pentru dispozitivele care rulează pe Android 13. Puteți verifica cu ușurință versiunea Android deschizând aplicația Setări a telefonului și accesând Despre telefon > Versiune Android. Veți primi o notificare atunci când actualizarea este disponibilă pentru dispozitivul dvs. și puteți începe actualizarea deschizând această notificare și atingând acțiunea de actualizare.

Dacă ați șters notificarea, puteți în continuare să porniți manual actualizarea, accesând aplicația Settings (Setări) a telefonului dvs. și accesând System (Sistem) > System update (Actualizare sistem). Aici veți putea vedea dacă este disponibilă o nouă actualizare și puteți urma pașii de pe ecran pentru a începe actualizarea.