• Google va organiza la începutul lunii octombrie un eveniment de prezentare a noului său hardware, în cadrul căruia va fi prezentat primul smartwatch al companiei, a confirmat marți compania.
  • Gigantul tehnologic cu sediul în California va organiza evenimentul în cartierul Williamsburg din Brooklyn, N.Y., pe 6 octombrie.
  • Noul hardware va include cele mai recente iterații ale smartphone-urilor Pixel 7, Pixel 7 Pro ale companiei, pe lângă Pixel Watch. Anunțul va acoperi, de asemenea, noile adăugări la portofoliul de case inteligente Nest al Google.

Google va organiza la începutul lunii octombrie un eveniment de prezentare a noului său hardware, în cadrul căruia va fi prezentat primul smartwatch al companiei, a confirmat marți compania.

Gigantul tehnologic cu sediul în California va organiza evenimentul în cartierul Williamsburg din Brooklyn, N.Y., pe 6 octombrie.

Noul hardware va include cele mai recente iterații ale smartphone-urilor Pixel 7, Pixel 7 Pro ale companiei, pe lângă Pixel Watch. Anunțul va acoperi, de asemenea, noile adăugări la portofoliul de case inteligente Nest al Google. Toate noile echipamente vor fi disponibile în aceeași zi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Evenimentul în persoană este limitat la anumiți membri ai presei, deși evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul web al companiei.

Pixel Watch este prima intrare a companiei pe piața ceasurilor inteligente și este proiectat și construit în întregime de Google. Acesta încorporează aplicația Fitbit fără fir și este conceput pentru a funcționa cu toate telefoanele Pixel și Android.

Google a prezentat pentru prima dată noile modele de telefoane în luna mai, în timpul unui discurs de prezentare. Ambele telefoane vor funcționa cu sistemul de operare Android 13 și vor fi dotate cu cipul mobil Tensor personalizat al companiei.

Rivalul Apple organizează un eveniment similar miercuri în campusul său din California, în timp ce Samsung a făcut cel mai recent anunț hardware luna trecută.