• Apple va lansa noua serie iPhone 13 în luna septembrie
  • Primele imagini cu iPhone 13 Pro Max au apărut pe Youtube
  • Samsung lucrează la funcția zoom pentru camerele de pe viitorul Galaxy 22

Dacă ești fan iPhone sigur ești curios să vezi cum arată noul model, Apple a stabilit deja design-ul pentru iPhone 13.

Unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi din zona de tehnologie, Lew Later, a prezentat primul clip cu iPhone 13 Pro Max. Nu e o versiune funcțională a telefonului, ci un prototip creat pe baza informaților și a zvonurilor.

Ne oferă însă o idee despre ce ne așteaptă: un notch mai mic, camere mai mari și aceleași margini drepte. Un alt zvon apărut recent e legat de ecran. Se pare că va fi produs de către Samsung și va avea o rată de refresh de 120 herți.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Şi Samsung aparent lucrează la ceva nou pentru camerele de la viitorul Galaxy 22. Ei perfecționează funcția de zoom, făcând imaginea mai clară, dar acest lucru a apărut doar într-o scurgere de informații și nu a fost confirmat oficial.

Să știi că pe cât de important e telefonul pentru o fotografie, și mai important e cel care face fotografia. Am cerut o părere avizată de la Cătălin Urdoi, fotograf profesionist și posesor de iPhone.

„Este foarte important să știi ce vrei să capturezi, este foarte important să știi cum vrei să arate produsul, fotografia, înainte de a declanșa. E foarte important să ai noțiuni despre compoziție pentru a știi cum să încadrezi. Indiferent că vorbim de aparate foto sau vorbim despre telefoane mobile, nu contează atât de mult scula pe care o ai în mână, contează foarte mult viziunea celui care o folosește”, a spus fotograful Cătălin Urdoi.