• Racheta va decola de la Centrul Spațial Kennedy al NASA, Florida.
  • Scopul misiunii este pentru a strânge fonduri pentru un spital din Memphis.
  • Space X este pe cale să facă istorie din nou.

În cadrul misiunii cunoscute sub denumirea „Inspiration 4” au fost antrenați patru oameni de rând care vor călători în cosmos. Decolarea misiunii se va realiza mâine, la ora 3 dimineața.

Unde va avea loc lansarea?

Cei patru membri ai echipei vor pleca de la Complexul de lansare 39A de la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida și vor utiliza o rachetă SpaceX Falcon 9. Ei își vor lua zborul la o înălțime mai mare decât cea a Stației Spațiale Internaționale.

Ei își vor încheia voiajul de trei zile în Oceanul Atlantic. Este o misiune mai ambițioasă și mai plină de riscuri decât cea a lui Richard Branson și Jeff Bezos din iulie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cine sunt membrii echipajului?

Comandantul zborului este Isaacman, un pilot experimentat și întemeietorul unei companii de procesare a plăților. De asemenea, compania SPACE X a precizat că Hayley Arceneaux, în vârstă de 29 de ani, asistentă medicală și supraviețuitoare a cancerului osos, a fost desemnată pentru acest zbor pentru că reprezintă speranță.

O persoană nedezvăluită de la Universitatea Aeronautică Embry – Riddle a câștigat tombola, dar a decis, din motive personale, să-i acorde locul prietenului său, veteranul Forțelor Aeriene SUA , Christopher Sembroski , care a participat și la tombolă. El va urca în zbor reprezentând valoarea generozității.

Și al patrulea este Sian Proctor, un profesor și artist spațial.

Scopul acestei misiuni este de a strânge fonduri pentru Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude, Memphis.