• Următoarea versiune de Windows a fost scursă online de un site tehnologic.
  • Interfața pentru utilizatori arată foarte similar cu cea din Windows 10X.
  • Microsoft oferă opțiunea centrării meniului Start sau poziționarea sa tradițională în partea de stânga a display-ului.

Viitorul sistem de operare Windows 11 de la Microsoft a fost scăpat pe internet înainte de anunțul oficial. Site-ul chinez Baidu.com a făcut dezvăluirea, iar întregul sistem de operare poate fi văzut de pasionați, alături de noua interfață, meniul de start și multe altele.

Noua interfață de utilizator Windows 11 și meniul Start arată foarte asemănător cu ceea ce a fost găsit inițial în Windows 10X. Microsoft simplifică Windows pentru dispozitivele cu ecran dublu, înainte de a anula acest proiect în favoarea Windows 11. Din punct de vedere vizual, cele mai mari modificări pe care le veți observa se găsesc de-a lungul barei de activități. Microsoft a centrat aici pictogramele aplicației, a curățat zona tăvii și a inclus un nou buton Start și un meniu, scrie Theverge.com.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Dacă nu doriți ca pictogramele aplicației și meniul Start să fie centrate, există o opțiune pentru a le muta pe toate înapoi în partea stângă. Împreună cu modul întunecat disponibil și Windows 11 începe să arate ca o versiune mai rafinată a Windows 10.

În timp ce Microsoft și-a anulat sistemul de operare Windows 10X , compania reutilizează în mod clar părți mari din acest lucru cu Windows 11.