• În perioada sărbătorilor, Zoom renunță la limita de 40 de minute
  • Utilizatorii fără cont premium vor putea comunica nelimitat
  • Zoom a fost numărul 1 în topul aplicațiilor pe iPhone în 2020

Dacă familia rămâne la distanță anul ăsta, avem nevoie de ajutorul tehnologiei. Sunt multe opțiuni prin care putem să facem o conferință video cu ei, iar la astea se adaugă și Zoom-ul, care, de sărbători, oferă videoconferințe gratis fără limită de timp.

Zoom a crescut ca Făt-Frumos anul acesta. În urmă cu un an, Zoom avea 10 milioane de participanți zilnici. În aprilie, numărul ajunsese la peste 300 de milioane. Zoom a decis să scoată limita de 40 de minute pentru utilizatorii fără cont premium. Însă doar acum, în perioada sărbătorilor. Manevră de marketing sau nu, e metoda perfectă prin care putem să ținem legătura cu cei dragi.

Chiar dacă Zoom-ul a crescut enorm, poate nu e la îndemână pentru oricine. Miza platformelor de video conferințe a crescut enorm. Astfel, putem alege Facebook Messenger în dauna Zoom. Google Meet a fost varianta preferată pentru școala online. Mai avem și Skype. Iar Whatsapp tocmai a anunțat că testează videoconferințele și în versiunea de web
Ttouși, fiecare aplicație are o limită a numărului de participanți. Desigur, putem plăti pentru un cont premium și scăpăm de orice grijă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Calendarul „fără limite” al celor de la Zoom

17 decembrie ora 12:00 – 19 decembrie ora 12:00
23 decembrie ora 16:00 – 26 decembrie ora 12:00
30 decembrie ora 16:00 – 2 ianuarie ora 12:00