Videoconferințe nelimitate de sărbători: Zoom renunță la limita de 40 de minute. Calendarul promoției

Dacă familia rămâne la distanță anul ăsta, avem nevoie de ajutorul tehnologiei. Sunt multe opțiuni prin care putem să facem o conferință video cu ei, iar la astea se adaugă și Zoom-ul, care, de sărbători, oferă videoconferințe gratis fără limită de timp.

Zoom a crescut ca Făt-Frumos anul acesta. În urmă cu un an, Zoom avea 10 milioane de participanți zilnici. În aprilie, numărul ajunsese la peste 300 de milioane. Zoom a decis să scoată limita de 40 de minute pentru utilizatorii fără cont premium. Însă doar acum, în perioada sărbătorilor. Manevră de marketing sau nu, e metoda perfectă prin care putem să ținem legătura cu cei dragi.

Chiar dacă Zoom-ul a crescut enorm, poate nu e la îndemână pentru oricine. Miza platformelor de video conferințe a crescut enorm. Astfel, putem alege Facebook Messenger în dauna Zoom. Google Meet a fost varianta preferată pentru școala online. Mai avem și Skype. Iar Whatsapp tocmai a anunțat că testează videoconferințele și în versiunea de web
Ttouși, fiecare aplicație are o limită a numărului de participanți. Desigur, putem plăti pentru un cont premium și scăpăm de orice grijă.

Calendarul „fără limite” al celor de la Zoom

17 decembrie ora 12:00 – 19 decembrie ora 12:00
23 decembrie ora 16:00 – 26 decembrie ora 12:00
30 decembrie ora 16:00 – 2 ianuarie ora 12:00

Exit mobile version