• Influencerii returnează căștile Vision Pro după ce le-au testat.
  • Apple a vândut peste 200.000 de caști Vision Pro până acum.
  • Mark Zuckerberg: Căștile Quest 3 sunt mai bune decât Vision Pro.

Orice minune ține trei zile – Căștile Vision Pro se întorc înapoi pe rafturi. Apple s-a bucurat degeaba că a vândut deja mai multe căști cu realitatea virtuală decât își propunea – mii de clienți le returnează fie pentru că nu sunt mulțumiți, fie pentru că și-au făcut treaba cu ele.

Valul mare de returnări are loc acum pentru că mâine se termină oficial cele două săptămâni în care poți să returnezi căștile dacă le-ai luat la precomandă. Adică utilizatorii și influencerii care au vrut doar să le testeze se grăbesc să scape de ele și să își ia banii înapoi.

Și mai dureros pentru Apple e că și cei care aveau de gând să păstreze căștile au început să le dea înapoi. Căștile sunt prea grele, nu se potrivesc pe fața utilzatorilor și tot mai mulți au început să se plângă de dureri de cap sau amețeli.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

De ce se întorc căștile Vision Pro la Apple? Păi mâine expiră cele două săptămâni în care poți să le dai retur (adică oamenii au vrut doar să le testeze) si influencerii care și-au făcut treaba cu ele își vor și ei banii înapoi. Aia care chiar au cumpărat căștile ca să le folosească le dau înapoi pentru ca au dureri de cap și rău de mișcare.

Citește și