• Google sare în ajutorul turismului și industriei ospitalității
  • De acum, Google va oferi link-uri de rezervare pentru unitățile de cazare
  • Până acum, rezervările erau disponibile doar prin Hotel Ads

Tot mai mulți oameni se imunizează și în curând vei putea să călătorești ca înainte de pandemie. Pentru asta, Google vine cu o nouă opțiune în sprijinul turismului.

De săptămâna aceasta este mult mai ușor să găsești cazare indiferent unde vrei să pleci. Google pune la dispoziție link-uri de rezervare către toate unitățile direct în pagina de cautare. Mai detaliat poți vedea dacă intri pe secțiunea travel. Până acum aceste informații erau disponibile doar prin Hotel Ads, ceea ce reprezenta un pas suplimentar pentru utilizatori, iar aceștia îl cam săreau, cautau altfel soluții.

Utilizatorii vor putea să găsească toate opțiunile de cazare disponibile în perioada selectată și prețul în timp real. Desigur, vor putea să ajusteze diferite filtre precum prețul sau facilitățile. Va fi disponibilă și o hartă astfel încât să poți să îți dai seama unde se află spațiul de cazare pe care îl dorești.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Poți afla și care este gradul de ocupare în perioada pe care o cauți, astfel că o să știi dacă trebuie să te grăbești cu rezervarea. Această nouă opțiune are menirea de a sprijini turismul și industria ospitalității.