• Warner Music își face propria sală de concerte în Metaverse.
  • Compania muzicală speră să îi convingă pe melomani să cumpere proprietăți în acea zonă.
  • Începând cu luna martie, terenurile vor putea fi achiziționate de către doritori.

Warner Music, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața muzicală, își face sală de concerte în Metaverse. Grupul Warner face trecerea către lumea virtuală ”The Sandbox!”. Aceasta se axează pe tehnologiile blockchain și NFT și permite utilizatorilor să monetizeze resursele din joc.

Ei speră ca melomanii să fie atât de încântați de idee, încât să-și cumpere și ei proprietăți în vecinătate celei deținute de Warner Music. Așa că terenurile din apropierea avanpostului muzical vor fi scoase la vânzare începând cu luna martie și tu poți face profit de pe urma lor. Românca Oana Ruxandra, directorul digital de dezvoltare de la Warner, compară achiziția cu „o proprietate pe malul mării”.

Grupul spune despre noul lor spațiu virtual că e „o combinație de parc-tematic muzical și sală de spectacole”, în care artiștii pot să susțină concerte virtuale. Muzicieni precum Snoop Dogg au cântat deja în Metaverse, iar Ed Sheeran, Dua Lipa și Bruno Mars i-ar putea urma exemplul, alături de alte nume mari din industria muzicală.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA