• În unele zboruri Luftansa din ianuarie va permite utilizarea gratuită a WhatsApp-ului în zbor
  • Mesajele pe Whatsapp vor fi gratuite și vei putea trimite inclusiv fotografii pe aeronavele Airbus A320

Comunicare în zbor este dificilă, dar acest lucru s-ar putea schimba. Daca vrei să vorbești cu cineva pe Whatsapp atunci când ești în zbor, în curând va fi posibil. Ianuarie 2024 aduce mesagerie gratuită și nelimitată pe unele zboruri a companiei germane Luftansa.

Ce zboruri vor avea această opțiune?

De anul viitor dacă vei zbura cu Luftansa și anume cu avioanele Airbus A320 echipate cu conexiune Wi-Fi, vei benificia gratuit de WhatsApp. Este o inițiativă în urma multor cerințe ale călătorilor pentru conectivitate în timpul zborurilor.

Lufthansa este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, iar această decizie este parte a eforturilor de a îmbunătăți experiența călătoriei și de a face călătoria cu avionul mai plăcută și mai eficientă pentru pasageri.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Compania germană susține că oricum Airbus A320 sunt echipate cu tehnologie avansată, iar pasaagerii puteau să trimită mail-uri și să folosească alte aplicații de mesagerie în timpul zborului. Acum, prin includerea WhatsApp-ului în pachetul gratuit de servicii, adaugă și o valoare suplimentară călătoriei.

Mutarea germanilor este o mișcare strategică, atrage mai mulți pasageri, consolidează poziția companiei în industrie, într-o piață foarte competitivă.