Whatsapp în avion, gratuit. Anunțul făcut de o mare companie din Europa

ANKARA, TURKEY - JULY 18 : People hold mobile phones in front of the logo of WhatsApp application in Ankara, Turkey on July 18, 2018. Aytac Unal / Anadolu Agency

Comunicare în zbor este dificilă, dar acest lucru s-ar putea schimba. Daca vrei să vorbești cu cineva pe Whatsapp atunci când ești în zbor, în curând va fi posibil. Ianuarie 2024 aduce mesagerie gratuită și nelimitată pe unele zboruri a companiei germane Luftansa.

Ce zboruri vor avea această opțiune?

De anul viitor dacă vei zbura cu Luftansa și anume cu avioanele Airbus A320 echipate cu conexiune Wi-Fi, vei benificia gratuit de WhatsApp. Este o inițiativă în urma multor cerințe ale călătorilor pentru conectivitate în timpul zborurilor.

Lufthansa este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, iar această decizie este parte a eforturilor de a îmbunătăți experiența călătoriei și de a face călătoria cu avionul mai plăcută și mai eficientă pentru pasageri.

Compania germană susține că oricum Airbus A320 sunt echipate cu tehnologie avansată, iar pasaagerii puteau să trimită mail-uri și să folosească alte aplicații de mesagerie în timpul zborului. Acum, prin includerea WhatsApp-ului în pachetul gratuit de servicii, adaugă și o valoare suplimentară călătoriei.

Mutarea germanilor este o mișcare strategică, atrage mai mulți pasageri, consolidează poziția companiei în industrie, într-o piață foarte competitivă.

Exit mobile version