• WhatsApp lansează o nouă funcție care vă permite să selectați și să copiați textul inclus în imagini.
  • Versiunea de WhatsApp pentru acest sistem de operare care include această funcție este 23.5.77, disponibilă deja în App Store oficial al Apple.
  • Utilizatorii care doresc să testeze această funcție trebuie doar să deschidă o imagine care conține text.

WhatsApp lansează o nouă funcție care vă permite să selectați și să copiați textul inclus în imagini, opțiune care începe să fie prezentă în cea mai recentă versiune a aplicației pentru iOS. Versiunea de WhatsApp pentru acest sistem de operare care include această funcție este 23.5.77, disponibilă deja în App Store oficial al Apple.

Cu toate acestea, unii utilizatori o pot accesa și prin instalarea actualizării anterioare, 23.5.75, potrivit WABetaInfo.

WABetaInfo a precizat că utilizatorii care doresc să testeze această funcție trebuie doar să deschidă o imagine care conține text, moment în care aplicația va afișa un nou buton care le va permite să copieze textul din imagine. De asemenea, WABetaInfo a precizat că acest instrument este disponibil doar pe iOS 16, întrucât WhatsApp folosește interfața de programare a aplicațiilor (API) a celei mai recente versiuni a sistemului de operare pentru a detecta textul încorporat în imagini.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS