• Au fost anunțate și noile funcții ale aplicației, respectiv „vizualizare o dată” și „ștergerea automată a mesajelor”
  • Reprezentantul WhatsApp nu a spus clar când vor fi lansate noile funcții, dar a declarat că accesarea simultană a aplicației de pe mai multe dispozitive se va putea face „într-o lună sau două”
  • „A fost o mare provocare tehnică să îți sincronizezi corect toate mesajele și conținutul pe toate dispozitivele chiar și atunci când bateria telefonului tău se descarcă, dar am rezolvat acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să îl lansăm în curând!”, a spus Mark Zuckerberg

Oficialii WhatsApp au confirmat că aplicația va putea fi folosită simultan pe patru dispozitive, inclusiv pe iPad, scrie The Verge.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui interviu pentru WABetaInfo, acordat de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, și directorul WhatsApp, Will Cathcart.

Zuckerberg a anunțat și că WhatsApp adaugă o nouă funcție – „vizualizare o dată” -, care va permite utilizatorilor să trimită conținut care dispare după ce a fost văzut.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

WhatsApp își extinde, de asemenea, funcția de „mesaje care se șterg automat”, care permite, în prezent, ștergerea mesajelor după o perioadă de timp stabilită. În viitor, veți putea să reactivați mesajele care au fost șterse.

CEO-ul Facebook a subliniat că accesarea simultană a aplicației pe mai multe dispozitive nu va influența criptarea mesajelor pe care o oferă WhatsApp.

Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a scris Zuckerberg. „A fost o mare provocare tehnică să îți sincronizezi corect toate mesajele și conținutul pe toate dispozitivele chiar și atunci când bateria telefonului tău se descarcă, dar am rezolvat acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să îl lansăm în curând!

Reprezentantul WhatsApp nu a spus clar când vor fi lansate noile funcții, dar Cathcart a declarat că accesarea simultană a aplicației de pe mai multe dispozitive se va putea face „într-o lună sau două”.