• În lumea smartphone-urilor, lupta eternă în ultimul deceniu a fost între iOS și Android. Chinezii de la Xiaomi vor să schimbe acest lucru.
  • Au anunțat noul system de operare numit HyperOS care nu va veni doar pe smartphone-uri, ci pe toate produsele companiei.
  • Felul în care Xiaomi promovează acest sistem de operare este o metodă de marketing. HyperOS va fi disponibil începând cu seria Xiaomi 14.

În lumea smartphone-urilor, lupta eternă în ultimul deceniu a fost între iOS și Android. Chinezii de la Xiaomi vor să schimbe acest lucru. Tocmai au anunțat noul system de operare numit HyperOS care nu va veni doar pe smartphone-uri, ci pe toate produsele companiei.

Felul în care Xiaomi promovează acest sistem de operare este o metodă de marketing. HyperOS va fi disponibil începând cu seria Xiaomi 14. În același timp, este un pariu mare pe care îl face producătorul chinez pentru că, așa cum spuneai, până acum iOS și Android au dominat categoric piața.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

Xiaomi face acest pas și mizează pe ecosistemul de produse, unul extrem de bogat. Iar HyperOS are exact acest atuu, conform spuselor Xiaomi: ajută la o comunicare rapidă între toate produsele companiei, fie că vorbim de telefon, vehicule sau produse pentru smart home. Xiaomi a mai spus că lucrează la acest sistem de operare din 2017.