• Cosmin Țugui a ales să studieze în paralel la două facultăți: În Iași și Germania.
  • Cosmin Țugui studiază dreptul în România și politică în Germania.
  • Cosmin Țugui: Societatea ar trebui să fie clădită pe baza fragilității valorilor morale.

Tinerii din generația Z știu ce vor, să schimbe viitorul, iar Cosmin Țugui este student la doua facultați, una din Romania și una din Germania. La întrebarea „Tu știi în ce lume trăiești?” mi-a răspuns răspicat: „Lumea mea este un balans între viața Europei și cea din Romania. Suprinzător, seamană!”.

Cosmin Țugui spune că: „Este un balans între două lumi, mult mai asemănătoare decât poate mi le-aș fi imaginat inițial, integrarea europeană este o realitate, cel puțin la nivelul generației mele, discutăm despre aceleași teme, avem aceleași temeri și speranțe, iar modificările sociale le resimțim aici cu efect intârziat.”

„După cum am mai spus spus, viața mea e un balans între două lumi, am ocazia să văd ce se discută pe de o parte la noi, dar și în occident și integrarea europeană e o realitate trebuie să recunoaștem avem același teme de interes aceleași provocări cu care ne confruntăm și incredibil să vedem cum estul practic n-a fost niciodată mai aproape de vest și vice-versa”, a adăugat el.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD