• Robert Tatoi trăiește în lumea în care totul a evoluat și totul este video.
  • Robert Tatoi creează conținut video-short-from relevant pentru brand-uri.
  • Robert Tatoi: Trăiesc în lumea în care totul e viitor.

Dezvoltarea continuă a tehnologiei într-un mod accelerat a avut multe efecte benefice pentru oameni, de la stocare pentru eternitate a amintirilor până la simplificare vieții prin diferite gadget-uri de ultimă generație.

Robert Tatoi: Traiesc intr-o lume frumoasa! Intr-o lume in care fiecare pixell imi da o imagine, iar terrabite-ul imi da dimensiunea!

Robert Tatoi este Founder Play Verticall și creează continut video short-form relevant, pentru brand-uri care inteleg faptul că tot ce înseamnă „video” este esential in era in care traim.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Robert Tatoi spune că : „ Într-o zi obișnuită obișnuită prima data îmi pun un video inspirațional, poate de meditație, poate de artă, urmat de un tutorial video despre cum să folosesc mai eficient ChatGPT sau despre cum să optimizez workflow-ul echipe mele, iar seara după 10-14 ore trecute la birou continui cu un episod din serialul preferat pe o platformă de streaming”.

„Trăim într-o lume în care brandurile nu mai comunică prin cuvinte, ci prin video-uri scurte de 15 secunde care ar putea avea un impact mai mare decât o campanie publicitară de milioane de euro”, a adăugat Robert Tatoi.