• Adrian Sârbu: Le mulțumesc oamenilor pentru că trăiesc cu noi în Aleph de 3 ani de zile și că au adus tot mai mulți lângă ei pentru că misiunea noastră este una simplă, cea de a le arăta ca oricine poate să zboare.
  • Adrian Sârbu: La un moment dat mi-am dat seama că mi-au crescut aripi în timp ce mă uitam la voi și am descoperit că și vouă v-au crescut aripi
  • Adrian Sârbu: De doi ani de zile pierd ani, acum doi ani de zile aveam 25 de ani acum am 23 de ani și dacă continui tot așa peste 23 de ani ar trebui să mă nasc din nou, dar tot ceea ce ȘTIU este că mergem înainte, avem aripi, incomodăm, dar zburăm.

În fiecare an de 1 septembrie sărbătorim Aleph, iar Adrian Sârbu spune că: „La un moment dat mi-am dat seama că mi-au crescut aripi în timp ce mă uitam la voi și am descoperit că și vouă v-au crescut aripi și pentru că știu ce înseamnă asta sunt pregătit să trăiesc cu această binecuvântare, chiar dacă uneori e un blestem, totuși atunci când ai aripi zbori deasupra lucrurilor.”

„Sunt fericit și cu atât mai fericit că astăzi am câștigat ceva și am am pierdut ceva, am mai pierdut un an. De doi ani de zile pierd ani, acum doi ani de zile aveam 25 de ani acum am 23 de ani și dacă continui tot așa peste 23 de ani ar trebui să mă nasc din nou, dar tot ceea ce ȘTIU este că mergem înainte, avem aripi, incomodăm, dar zburăm”, a spus Adrian Sârbu anul trecut de 1 septembrie la ȘTIU.

Anul acesta încă zburăm: „Zburăm, dar nu poți să zbori din prima clipă în care îți cresc aripile, trebuie să înveți, uneori cazi, eșuezi, te ridici și pornești din nou, asta s-a schimbat, acum descoperim pe ce lume trăim și o dată cu noi descoperă și cei care sunt în fața ecranelor”, a spus Adrian Sârbu la ȘTIU.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Adrian Sârbu: „Le mulțumesc oamenilor pentru că trăiesc cu noi în Aleph de 3 ani de zile și că au adus tot mai mulți lângă ei pentru că misiunea noastră este una simplă, cea de a le arăta oamenilor ca oricine poate să zboare.”