900 de turiști au plătit aproape 1 milion de dolari pentru o croazieră de 3 ani cu Odyssey. Pasagerii stau de 3 luni în Belfast

Să faci ocolul lumii timp de 3 ani e un vis pentru care mulți ar plăti oricât. 900.000 de dolari e prețul pe care îl cere nava Odyssey. Să îți și trăiești visul nu e la fel de simplu. Sutele de pasageri care au plătit pentru cursa care a început pe 30 mai încă așteaptă ca nava să se urnească din loc.

Au trecut 3 luni și ea încă stă în locul de debarcare: Belfast. Pentru că există o problemă la cutia de viteze a vasului, turiștii se plimbă doar pe yacht și prin oraș.

Nici să se doarmă noaptea pe vas nu au voie. Organizatorii le-au găsit cazare prin orașul pe care îl cunosc deja perfect. Odyssey e o navă construită acum 30 de ani și pe ea încap 929 de pasageri. Are 8 punți, 3 restaurante, 8 baruri, lounge, bibliotecă, sală de forță și spa.


Pe acționarii norvegieni îi poate costa scump, dar se mai refac și cu ajutorul asigurărilor. Tocmai a apărut suma pe care trebuie să o plătească asiguratorii în cazul yachtului Bayesian, scufundat luna asta in Sicilia – in accidentul în care a murit și miliardarul Myke Lynch: 150 de milioane de dolari.

Exit mobile version