Aglomerație pe aeroportul Otopeni. Directorul Companiei Aeroporturi București: „Avem o creștere de trafic cum ne așteptam în luna iulie”

  • E aglomerație în terminalul plecări de pe aeroportul Otopeni.
  • Cosmin Peșteșan: „Timpul de așteptare nu e mai mare de 40 de minute”.
  • Pasagerii sunt sfătuiți să verifice restricțiile de călătorie înainte să își plănuiască vacanța.

Dacă ai decis să fugi repede într-o vacanță last minute, nu te grăbi. În terminalul plecări, de pe aeroportul Otopeni, este mare aglomerație.

„Avem o creștere de trafic cum ne așteptam în luna iulie. E mai aglomerat aeroportul pentru că, de exemplu, dimineața pleacă 34 de curse în același timp. Sunt anumite vârfuri de trafic. Eu am o situație pe care o monitorizez, timpul de așteptare nu e mai mare de 40 de minute, nici la check-in, nici la frontieră”, a spus Cosmin Peșteșan, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București.

„A fost nevoie și de test PCR dar m-am și vaccinat”, a spus un călător.

Plec împreună cu sora mea și cu cumnatul meu și ne-am gândit după examenul meu de Bacalaureat să mergem într-o vacanță și Portugalia era o variantă mult mai bună”, a spus o turistă.

Fii precaut dacă vrei și tu să pleci în concediu. Verifică restricțiile de călătorie înainte să îți plănuiești vacanța. Dacă pleci în Europa, certificatul digital COVID-19 este cea mai bună soluție pentru trecerea granițelor