• Prețul unei nopți de cazare în această perioadă este de 350 de euro pe noapte.
  • La Eforie, te poți caza într-un boutique hotel cu apartamente tematice.
  • La Eforie ai singura plajă certificată cu steagul albastru din sudul litoralului.

Dacă nu ai avut timp vara aceasta să călătorești în Hawaii, Bali, Havana, Cancun sau Saint Tropez vreau să te duc într-un loc în care poți vedea toate aceste locații de vis.

La Eforie, te poți caza într-un boutique hotel cu apartamente tematice. Mihaela Călinescu este manager în IT și locuiește în București. A descoperit această oază exotică în urmă cu cinci ani datorită unor prieteni, iar de atunci își petrece fiecare vacanță de vară aici.

Mihaela Călinescu, turist: „Chiar am auzit de la cine ne-a recomandat plaja că nu știu, e turcoaz ca în Mexic sau în Dominicană și chiar e. Adică chiar și astăzi mi se pare, deși sunt valuri foarte mari. Pentru mine este esențial la plajă nisipul, ceea ce nu găsești în Mamaia și aici nisipul e foarte fin și totul e foarte curat și per total tot personalul este prietenos și-mi place foarte mult”

Proprietarii resortului au adus nisipul direct din Grecia, pentru că cel de pe litoralul nostru nu este la fel de fin. La Eforie ai singura plajă certificată cu steagul albastru din sudul litoralului. Acest certificat îți demonstrează că plaja respectă cele mai înalte standarde ale siguranței, calității, informației și educației asupra mediului.

Andreea Țolu, manager hotel boutique: „Din păcate nu poți petrece o zi la plajă dacă nu ești cazată, deoarece oferim exclusivitate clienților noștri, având de altfel și un număr limitat de sezlonguri, nu dorim să deranjăm oaspeții”

Pentru că toate apartamentele au vedere către mare, îți poți bea cafeaua în fiecare dimineață la răsărit din balconul camerei tale. Prețul unei nopți de cazare în această perioadă este de 350 de euro pe noapte. Include accesul nelimitat la masaj și SPA, plaja privată și micul dejun pregătit într-un restaurant fine dining.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE