• Pentru mulți dintre români America rămâne doar un vis deoarece rata de refuz a vizelor pentru Statele Unite este de 10%.
  • Cu toate acestea, potrivit unui studiu, 53% americanii ne vor la ei, însă decizia aparține Congresului american care se pare că este nehotărât.
  • Dar câți dintre americani știu unde se află România, aliatul și prietenul Statelor Unite.

Pentru mulți dintre români America rămâne doar un vis deoarece rata de refuz a vizelor pentru Statele Unite este de 10%.

Cu toate acestea, potrivit unui studiu, 53% americanii ne vor la ei, însă decizia aparține Congresului american care se pare că este nehotărât.

Dar câți dintre americani știu unde se află România, aliatul și prietenul Statelor Unite. Colegii de la Știu au discutat aseară cu psihoterapeutul Anca Maftei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cum obțin viza?

Ambasada SUA de la București a actualizat în 18 martie 2022 noile reguli de călătorie pentru pasagerii care sosesc în SUA pe calea aerului în contextul pandemiei de COVID-19:

Dacă ați avut deja o viză, în majoritatea cazurilor o puteți reînnoi fără programare, chiar dacă aceasta a expirat cu până la patru ani în urmă, anunță ambasada. Mai multe detalii AICI!

În prezent, sunt acceptate programări pentru toate categoriile de vize temporare, dar se înregistrează perioade lungi de așteptare pentru programarea unui interviu pentru vizele B1/B2 pentru turism.

Mai multe informații utile despre vize și călătoria în SUA, găsiți AICI!