• Arabia Saudită revoluționează piața imobiliară cu „Epicon”, un nou complex de lux.
  • „Epicon” include 2 zgârie-nori care găzduiesc: hoteluri, apartamente și penthouse-uri.
  • În „Epicon” vor fi construite 120 de apartamente și 45 de vile rezidențiale pe plajă.

Arabia Saudită revoluționează piața imobiliară cu un nou proiect. Viitorul complex imobiliar numit „Epicon” cuprinde 2 zgârie-nori, care vor găzdui hoteluri, apartamente și penthouse-uri de lux.

Epicon va fi o oază în mijlocul deșertului, asta spune și Leonard Milford, unul dintre arhitecții proiectului. Statul saudit investește 500 de miliarde de euro în complexul imobiliar care -datorită arhitecturii futuriste, îți va da senzația unui miraj în mijlocul deșertului- pe care o să-l poți vedea chiar și de la zeci de kilometri departare. În cele 2 turnuri vei găsi un hotel cu 41 de camere, 2 penthouse-uri, 120 apartamente private iar la 3 km de cei 2 zgărie nori vor fi construite 45 de vile rezidențiale pe plaja Golfului Aqaba

În cadrul complexului vor fi integrate spatii de lucru, o biblioteca, saloane, o sala de gimastica si zone de relaxare, spa și wellness. La unul dintre nivelele superioare va fi construita si o terasa cu bar si piscina. Îți mai spun și că o să existe și un al 3-lea turn mai mic ca înălțime, care va găzdui o stațiune balneara si alte servicii de ospitalitate. Prețurile încă nu au fost dezvăluite, dar Epicon își propune să le ofere turiștilor și rezidenților șansa de a scăpa de stresul cotidian. Fie că alegi să mergi la plaja sau la tratamentele de spa sau mergi la restaurantul complexului care promite experiențe culinare inedite.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și