• Podul a fost închis circulaţiei auto în noaptea de luni spre marţi.
  • Şoferii ştiau că în minivacanţă traversarea se face non-stop, fără restricţii nocturne.
  • În mod normal, podul este deschis non-stop în weekend şi în zilele de sărbătoare legal

Şoferii care voiau să treacă Podul peste Dunăre de la Brăila au avut o surpriză. Podul a fost închis circulaţiei auto în noaptea de luni spre marţi. Alternativele pe care le-au avut la depoziție: să stea la coadă până dimineaţa sau să treacă Dunărea cu bacul. Aceștia se declară revoltaţi şi spun că podul trebuia să fie deschis în minivacanţă.

Şoferii ştiau că în minivacanţă traversarea se face non-stop, fără restricţii nocturne. Totuşi, podul a fost închis, deoarece constructorul nu a considerat ziua de luni drept sărbătoare legală, scrie Mediafax.

„Podul încă este în administrarea constructorului. Noi am convenit ca în week-end şi de sărbători podul să fie deschis şi noaptea, însă constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare, motiv pentru care podul a fost închis luni spre marţi. Precizez, însă, că podul va fi deschis în această seară, fiind sărbătoare”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu.

Recomandări

6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
CE E MAREA EXTENUARE
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT

Incidentul i-a determinat pe cei care nu au optat pentru bacul de la Brăila să folosească rutele ocolitoare, prin Fetești, sau să aștepte deblocarea podului, la ora 6 dimineața. Unii s-au plâns autorităților, iar alții și-au exprimat indignarea pe platformele sociale.  „Ca la noi, la nimeni …se anunţa în mediul online că podul este deschis …Şi când ajungi, surpriză”, a scris unul dintre soferi.

În mod normal, podul este deschis non-stop în weekend şi în zilele de sărbătoare legală. Restricţiile de trafic se aplică noaptea, de luni până vineri, între orele 21.00 şi 6.00.

Citește și