Zboruri suplimentare în luna iunie la Blue Air. Unde poți călători

Sursă foto: Andreea Alexandru, Mediafax
  • Ca urmare a cererilor primite de la pasageri, Blue Air anunţă zboruri noi în luna iunie
  • Suplimentarea acoperă 21 de destinaţii din 11 ţări spre şi dinspre care autorităţile au anunţat eliminarea restricţiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie
  • Până la reluarea programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere

„Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuţii cu reprezentanţii salariaţilor şi cu acţonariatul, am reuşit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloţilor şi a însoţitorilor de bord care işi doresc acest lucru“, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Trebuie să știi că până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi. Ca urmare a volumului deosebit de mare de cereri de călătorie înregistrate în întreaga reţea de destinaţii, Blue Air a introdus şi a activat zboruri suplimentare în luna iunie, acoperind 21 de destinaţii din 11 ţări.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt: de la/ spre Bucureşti Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi; din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino; din/ spre Cluj Napoca: Bucureşti Otopeni, Dublin; din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Pentru rezervarea acestor zboruri, ești îndemnat să accesezi secţiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, să identifici zborul dorit şi să urmezi paşii indicaţi pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată. Te poți informa cu privire la lista completă a zborurilor active, consultând în mod regulat această secţiune, ce este permanent actualizată.