• Brașovul ajunge în top. E una dintre cele mai apreciate destinații turistice în 2024, în clasamentul celor de Tripadvisor.
  • „Best of the Best 2024” pune orașul nostru pe locul 21 în lume și este singura destinație din Europa prezentă în topul Tripadvisor.
  • 25 de țări din întreaga lumea sunt în clasamentul realizat de platforma de turism, iar primele locuri sunt ocupate de Tokyo (Japonia), Seoul (Coreea de Sud) și Halong Bay (Vietnam).

Brașovul ajunge în top. E una dintre cele mai apreciate destinații turistice în 2024, în clasamentul celor de Tripadvisor. „Best of the Best 2024” pune orașul nostru pe locul 21 în lume și este singura destinație din Europa prezentă în topul Tripadvisor.

25 de țări din întreaga lumea sunt în clasamentul realizat de platforma de turism, iar primele locuri sunt ocupate de Tokyo (Japonia), Seoul (Coreea de Sud) și Halong Bay (Vietnam).

Câștigătorii premiilor Travelers’ Choice Awards Best of the Best reprezintă destinații ale căror hoteluri, restaurante și activități au strâns destule de recenzii și opinii din partea turiștilor străini, într-o perioadă de 12 luni.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Topul celor mai apreciate destinații turistice în 2024

  1. Tokyo
    2. Seul
    3. Halong Bay
    4. Insula Palawan
    5. Sapa
    6. Bogota
    7. Pattaya
    8. Alajuela
    9. Phnom Penh
    10. Kuala Lumpur
    11. Insula Jeju
    12. Viti Levu
    13. Chennai (Madras)
    14. Puebla
    15. Bandung
    16. Panama City
    17. Huaraz
    18. Nairobi
    19. La Paz
    20. Port Ghalib
    21. Brașov
    22. Manta
    23. Casablanca
    24. Santiago
    25. Taipei

Citește și