• Ți-ai dorit vreodată să ai parte de o vacanță altfel?
  • Fără hoteluri și mese la ore fixe, fără program impus de organizatori?
  • Soluția poate fi o vacanță cu autorulota.

Ți-ai dorit vreodată să ai parte de o vacanță altfel? Fără hoteluri și mese la ore fixe, fără program impus de organizatori? Soluția poate fi o vacanță cu autorulota.

Florin Dinu, administrator Green Camper îți spune care sunt beneficiile unei astfel de experiențe.
„Sunt multe avantaje, atunci când alegi să mergi într-o vacanță cu autorulota. În mare parte, datorită comfortului pe care ți-o oferă, pentru că ai căldură dacă mergi iarna, poți să ai aer condiționat, poți să ai duș, apă caldă, mai multe ustensile cu tine. Când mergi cu cortul, te limitezi la un portbagaj și cam atât”, a precizat Florin Dinu.

Marina Todireanu, rulotistă cu acte in regulă te învață ce trebuie să respecți și care sunt pericolele de care trebuie să te ferești, atunci când pleci cu rulota în călătorie.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Există off camping. Acesta cred că este cel mai plăcut lucru în călătoritul cu autorulota. În primul rând trebuie să respectăm natura și să avem grijă de pericolele care pot fi în locurile în care campăm. Pentru lucrul acesta există o aplicație, în care vezi unde poți să campezi, asta dacă nu știi tu dinainte și să ai grijă de natură. Dacă ești la munte să ai grijă să nu fie urși, să nu te așezi prea aproape de apă. La lucrurile astea trebuie să fim foarte atenți”, spune Marina Todireanu.