• Vacanțele la mare sunt împărțite între statul la plajă, petreceri, mesele la restaurant și odihnă.
  • Ce-ai spune dacă ți-ai schimba puțin planurile și ai ajunge într-o oază de liniște?

Vreau să-ți fac cunoștință cu Sunay Abliz. Este un antreprenor care, în urmă cu trei ani, a hotărât împreună cu soția lui să pună bazele unei cazării de mii de stele în Costinești. Un glamping dedicat exclusiv adulților.

În urmă cu un an, primii îndrăgostiți s-au cazat în oaza de verdeață neobișnuită pentru peisajul de la mare.

Sunay Abliz, antreprenor: „Adults only pentru că mulți părinți, de altfel și multe cunoștințe de-ale noastre, în momentul în care se întorc din concediu spun că au nevoie de un alt concediu în care să stea liniștiti ei, e acea locație unde liniștea celor care sunt cazați este scopul nostru.”

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

George Zlate este din Onești și a venit împreună cu iubita lui la mare ca să sărbătorească logodna.

„Pentru mine, vacanța înseamnă liniște în primul rând, odihnă, să pot să stau să mă relaxez, mai mult de atât nu pot să cer de la locația asta, le are pe toate”, spune el.

Ioana a lăsat Bucureștiul pentru două nopți pe care le-a petrecut împreună cu iubitul ei în glampingul din care poți vedea stelele atunci când te pregătești de somn.

„Aseară, de exemplu, a început ploaia și se auzea atât de frumos, era totul atât de liniștitor. (Reporter: A fost și o vacanță romantică?) Da, normal, păi cam pe ideea asta am venit”, spune ea.

Vreau să știi că îți trebuie rezervare cu câteva săptămâni înainte, dacă vrei să te cazezi aici. O noapte de cazare costă 500 lei în sezon, dar să știi că locația este deschisă până în octombrie.