• Pe măsură ce lumea începe treptat să se redeschidă pentru turism, este timpul să începem să ne planificăm vacanțele.
  • Cum ar fi dacă noi ne-am putea alege un loc de vacanță doar al nostru? Nu ar suna minunat?
  • În acest articol sunt menționate unele dintre cele mai mari și mai ieftine insule din lume.

După aproape 18 luni de muncă la domiciliu și interdicții de a călători, ar fi timpul să faceți o investiție într-un loc pe care să îl numiți al vostru. Opțiunile pot fi nelimitate, de la vile și cabane însorite ascunse lângă un lac liniștit până la apartamente pline de viață în centrul orașului tău sau într-un oraș preferat, scrie EuroNews.com.

Cum ar fi dacă ați putea să vă cumpărați propria insulă pentru mai puțin decât costul unui apartament privat din Europa?

Acestea sunt TOP 6 insule care ar putea fi cumpărate la mai puțin decât un apartament de lux în Europa:

6. Insula Big Tancook, Noua Scoția, Canada – 56.898 euro

Insula Big Tancook Island este de vânzare sub formă de o parcelă insulară, adică puteți cumpăra o bucată de insulă pentru a o folosi ca un complex familial, hotel sau camping.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Amatorii de viață simplă vor găsi o valoare fantastică în această zonă din Canada. Pe malurile abrupte și iazurile liniștite din Nova Scotia se adună pescarii, iar unii dintre ei alcătuiesc mica comunitate de 125 de persoane care locuiesc acolo.

5. Insula Danhattan, SUA – 263.281 euro

Fanteziile legate de cabanele din lemn nu trebuie să meargă mai departe de insula liniștită și rurală din Connecticut, denumită Danhattan, care este însoțită de o cabană forestieră pentru opt persoane.

Lotul de teren de jumătate de acru este situat pe Ashland Pond și, pentru că achiziția include și o barcă, proprietarii vor avea prioritate la porturile de acostare de pe continent. Da, întreaga barcă. În cazul în care ați vrut să tăiați două lucruri de pe lista de lucruri de făcut în acest an.

4. Insula Majestic, SUA – 274.982 euro

Pe parcursul celor 6.718 de acri, Lacul Beaver Dam din Wisconsin cuprinde mai puțin de 26 de insule cu nume pline de imaginație. Majestic este probabil și cea mai puțin neesențială, însă chiar contează când te afli pe o insulă proprie de mari dimensiuni?

În prezent, Majestic se află pe piață, împreună cu o cabană scoasă din rețea. Acesta poate fi locul ideal pentru a vedea activitățile pașnice care înconjoară populația de animale sălbatice din Beaver Dam.

3. Insula Bocal, Nicaragua – 292.535 euro

Aici începem să intrăm pe un teren de stațiune. Insula este acompaniată de o casă pentru oaspeți cu două dormitoare, una pentru îngrijitori, o piscină infinită, un debarcader de ciment și kilometri întregi de plaje cu nisip.

De obicei, aceasta s-ar vinde la prețuri mult mai mari, ținând cont de suprafața sa și de superba climă tropicală din Nicaragua. Prețul de față este reducere ca urmare a faptului că proprietarul a demarat ample lucrări de renovare a elementelor de pe insulă, astfel încât viitorul norocos cumpărător va avea o mulțime de lucruri noi la care să se aștepte.

2. Isla Carabana Sol, Panama – 336.782 euro

Insula este prevăzută cu un loc de andocare pentru ambarcațiuni cu pânze, cu un garaj pentru ambarcațiuni rapide și cu o clădire cu două apartamente autonome, pregătite pentru mutare.

A fost probabil proiectată ținând cont de petrecăreți, datorită dotărilor sale adiționale: o terasă înălțată cu grătar, cadă cu hidromasaj, cabană tiki, plajă privată cu nisip și o lagună privată cu apă limpede pentru înot.

Ca să nu vă simțiți prea izolați, insula oferă, de altfel, un semnal wifi și telefonic foarte bun și se află la doar o scurtă plimbare cu barca de o serie de baruri și restaurante.

1. Insula Iguana, Nicaragua – 396,951 euro

Aceasta este cea mai scumpă dintre cele găsite și are cinci hectare de plajă albă și de pădure tropicală protejată, învăluită în palmieri de cocos și bananieri pentru un maxim de discreție.

Proprietatea include un imobil cu trei dormitoare și două băi, o verandă care înconjoară casa, o sufragerie, un bar și un living, precum și locuințe pentru personal. De asemenea, se află o pasarelă care se întinde de jur împrejurul întregii insule și un turn de veghe de 28 de metri. Toate acestea pentru prețul unei garsoniere din Paris, Londra sau Roma.