• Cererea pentru cabane în luna februarie s-a dublat față de anul trecut
  • Cabanele care au ciubăr sunt cele mai căutate pentru minivacanțele din februarie
  • Pentru un sejur în doi vei scoate din buzunar 540 de lei, conform Travelminit.ro

Luna februarie pare perfectă pentru planificarea unei minivacanțe la noi la munte. S-au facut rezervari pe banda rulanta.

Pe platforma Travellimit.ro, cererea pentru cabane în luna februarie s-a dublat față de aceeași lună a anului trecut. Denisei i-a revenit pofta de vacanță. De Valentine’s Day vrea să plece câteva zile în Brașov, împreună cu iubitul ei.

„Să facem ceva mai special. Ne-am săturat de atâta stat în casă. O să mergem la munte. Am găsit un hotel foarte frumos, romantic. Cred că prețurile o să fie duble de Ziua Îndrăgostiților, dar merită”, a spus Denisa.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

„Camera este undeva la 500 de lei pe noapte. Noi vrem să stăm 2-3 nopți. Are jacuzzi în cameră, cu baldachin, cu lumini ambientale este totul foarte romantic și creează o atmosferă care te face să stai numai acolo, nu știu cine mai vrea să iasă de acolo”, a adăugat ea.

Prețurile pentru două nopți de cazare, în cuplu, ajung la 500 de lei. Dacă vrei să iei și copiii cu tine, și să stai patru zile la cabană, vei scoate din buzunar aproximativ 1.200 de lei.