•  Ana Hotels „Europa” dispune de 221 de camere modernizate cu vedere la mare.
  •  Grădina luxuriantă de la Ana Hotels Europa are 30.000 mp.
  •  Ana Hotels Europa se redeschide după doar șase luni de renovare.

Uite cum o clădire din Eforie Nord proiectată în anii 64-65 dobândește un uplift de 2024. Este un hotel pe care îl vei găsi deschis pe tot parcursul anului în Eforie Nord, începând cu 16 aprilie.


„Aveam nevoie de o nouă provocare iar această provocare a venit cu Hotelul Europa, un hotel la care eu țin foarte mult. Este o locație unică, e proiectat de cei mai mari arhitecți ai României, Lăzărescu a fost și rectorul Universității de Arhitectură din București și are această locație unică. Aveam o ofertă de vânzare dar m-am gândit la echipa pe care o are hotelul, oamenii hotelului, care sunt oameni unici”, spune George Copos, fondator Ana Hotels.

Iuliana Tasie, director general Ana Hotels „Europa”: „Acum ne asumăm un proiect extraordinar de frumos care nu are voie să stea închis. Va trebui să aibă clienți tot timpul. E clar că extrasezonul influențează. Targetul nostru în ultimii ani a fost în jurul procentului de 60%. Am urcat de la 55- 57 spre 62%. Anul trecut am avut un an special. Pentru că apropierea de război a fost într-un fel sau altul benefică pentru că am găzduit un contract cu aviația spaniolă și am terminat anul trecut cu 85%.”

Ce îți arată reinventarea unui loc cu tradiție în peisajul de wellness din România?



Ce îți arată reinventarea unui loc cu tradiție în peisajul de wellness din România? Răspunsul îl are doctorul Mihaela Cucu, directorul medical de la Ana Health Spa.

„În timp ne-am tot reinventat. Ne-am tot dezvoltat. Și ne-am adresat unei categorii din ce în ce mai largi de oaspeți. Am fost și suntem un punct de referință pentru industria Spa din România. După cum vedeți aceste trofee, aceste premii certifică acest lucru. Calitatea înaltă a serviciilor și faptul că promovăm un concept modern deosebit de important: Abordarea holistică a oaspeților noștri. Privim organismul în ansamblu. Tratăm atât corpul fizic cât și cel mental și emoțional”, spune Mihaela Cucu.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Vreau să știi și cum se schimbă domeniul wellness în ultimii ani. Iar experiența de la Ana Hotels Europa, din Eforie Nord poate să îți ofere o perspectivă surprinzătoare.

Mihaela Cucu: „Dacă la început predomina partea medicală, pentru că astea erau cerințele acelor vremuri, masaj, tratamente cu nămol și apă sărată… hidroterapie, exerciții fizice în piscina cu apă sărată… și terapii convenționale, electroterapie, ultrasunete… ne-am reinventat și am încercat mereu să fim în pas cu noutățile în domeniu, cu cerințele oaspeților și tendințele din industria Spa. Am dezvoltat treptat sectorul wellness, sectorul de relaxare, stare de bine. Segmentul s-a diversificat mai ales după 2020. Datorită pandemiei. Am observat cu mare bucurie că generația tânără devine din ce în ce mai conștientă de necesitatea prevenției.”

Citește și