• Starea de urgență a limitat călătoriile în destinațiile turistice
  • Simona și Alex sunt călători de cinci ani
  • Alex, vlogger: Am continuat să călătorim și să căutăm locuri mai puțin știute, mai puțin explorate și să ne bucurăm de ele

După ce starea de urgență te-a ținut în casă, restricțiile pandemiei te-au împiedicat să mai călătorești în locurile dragi ție. Dacă simți că e greu, gândește-te cum traversează un „călător de meserie” această perioadă.

Simona și Alex sunt călători de cinci ani. Explorează locuri noi și le arată pe conturile de social media. Le-a fost greu în starea de urgență, dar ușor, ușor, și-au reluat călătoriile. Cel puțin în țară.

Alex, vlogger: „Am continuat să călătorim și să căutăm locuri mai puțin știute, mai puțin explorate și să ne bucurăm de ele.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Simona, vlogger: „Nouă ne-au plăcut foarte mult satele de pe lângă Brașov , Peștera, Măgura, astea sunt pe culoarul Rucăr-Bran.”

Și Andra trăiește pentru călătorie. De șapte ani face excursii regulat, iar ultimii doi i-a petrecut în Filipine. În august s-a întors în România.

Andra Oprea, vlogger: „E foarte greu de călătorit, asta în mod cert și eu mă uit cu atenție să văd ce este nevoie ca să mă duc într-o țară, dacă e foarte greu să mă duc acolo, dacă am nevoie de cinci milioane de teste, dacă trebuie să stau în carantină și cumva lucrurile astea mă dau înapoi. Tocmai de aia am călătorit în jurul casei, să zic așa.”