• Suspendarea zborurilor spre și dinspre Spania se prelungește cu încă 14 zile
  • Majoritatea curselor aeriene sunt suspendate până în 14 mai 2020, a anunțat ministrul de Interne Marcel Vela
  • A fost prelungită şi măsura suspendării zborurilor spre țări ca Austria, Belgia, Elveţia

Planurile tale privind călătoriile spre țări ca Spania, Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Olanda, Turcia şi Iran rămân în standby. Ministrul de Interne a anunțat că „o altă măsură luată, foarte importantă, ţine de suspendarea unor zboruri către ţări unde au fost deja suspendate cursele aeriene pentru 14 zile, perioade care au expirat sau vor expira imediat la începutul lunii mai“.

În această situaţie, Vela a „prelungit măsura suspendării zborurilor către Spania şi din Spania pentru toate aeroporturile din România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28 aprilie“. Spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Olanda, Turcia şi Iran şi din aceste ţări către România, nu se va putea zbura pentru o perioadă de 13 zile, începând cu 2 mai, până în 14 mai, inclusiv.

„Am mai prelungit suspendarea zborurilor spre Italia şi din această ţară către România pentru o perioadă de 12 zile începând cu data de 3 mai, aşadar, prelungirea este continuarea suspendării iniţiale, suspendare care acum va fi valabilă până în 14 mai 2020 inclusiv“, a mai spus ministrul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Și Franţa şi Germania, către România şi din România sunt vizate. În cazul lor, suspendarea zborurilor s-a prelungit pentru o perioadă de 10 zile, de la 5 mai până la 14 mai inclusiv.

Sursă foto: ZUMA Press/Hepta/Mediafax Foto