• Designerul Pierpaolo Lazzarini a prezentat proiectul Pearl Suites, care, după cum sugerează și numele, este o perlă plutitoare de lux în mijlocul mării.
  • Ideea este că aceste module plutitoare nu sunt amplasate într-un anumit loc, ci reprezintă o modalitate de a extinde rapid lanțurile hoteliere în mijlocul mării.
  • Aceste „perle” plutesc pe apă datorită unei platforme care acționează ca un port și care permite ridicarea sau coborârea bărcii care transportă oamenii până la ele.

Hotelurile plutitoare în mijlocul mării nu sunt o noutate și de ani de zile mii de turiști se bucură de această industrie hotelieră inovatoare care acum vrea să facă experiența cât mai ecologică, relatează 20Bits.

Designerul Pierpaolo Lazzarini a prezentat proiectul Pearl Suites, care, după cum sugerează și numele, este o perlă plutitoare de lux în mijlocul mării și care nu produce nicio amprentă de carbon.

Ideea este că aceste module plutitoare nu sunt amplasate într-un anumit loc, ci reprezintă o modalitate de a extinde rapid lanțurile hoteliere în mijlocul mării, deoarece instalarea lor nu necesită o suprafață mare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

După cum se poate vedea în videoclip, aceste „perle” plutesc pe apă datorită unei platforme care acționează ca un port și care permite ridicarea sau coborârea bărcii care transportă oamenii până la ele. Are un acoperiș decapotabil în formă de sferă, care poate fi ridicat sau coborât în funcție de cât de intim vrei să fii.

În total, acestea au o suprafață interioară de 22 de metri pătrați, iar platformele au un diametru de șapte metri înălțime. Acestea sunt alimentate cu energie solară, astfel încât fiecare cameră ar avea un sistem de aer condiționat și ar putea fi folosite aparate precum un frigider și un televizor.

Toate acestea sunt realizate într-un mod sustenabil și dispune, de asemenea, de un generator de hidrogen pentru a produce energie la bord și a garanta funcționarea chiar și în zilele ploioase.