Destinațiile călduroase de vacanță sunt la mare căutare toamna aceasta. Expert în turism: „În Palma de Mallorca temperaturile nu trec de 25 de grade Celsius”

Vacanța elevilor se apropie. Visezi la soare și relaxare? Sunt destinații în Europa unde temperaturile rămân plăcute, chiar și la final de octombrie și început de noiembrie.

Care sunt cele mai călduroase destinații din Europa la finalul lunii octombrie?

„Dacă nu vrem să zburăm foarte mult, atunci o sugestie de vacanță o reprezintă partea de sud a Europei. Palma de Mallorca este una dintre cele mai bine cunoscute destinații de vacanță pentru toți cei din Europa de Vest. Vremea este foarte plăcută, mai ales pe timpul iernii, pentru că temperaturile nu trec de 25 de grade Celsius. Există foarte multe activități pe care le poți face acolo cum ar fi baie în mare sau scufundări, să te plimbi cu bicicleta și să vezi cât mai multe lucruri interesante.

Malta este o altă opțiune foarte bună pentru o vacanță, în ceea ce privește plimbatul, apa și obiectivele turistice. Temperaturile sunt în jur de 23 și 25 de grade Celsius. Dacă plecăm din Malta, ne putem opri în Cipru. Cipru este o destinație aleasă de foarte multe persoane, pe tot timpul anului”, a declarat Florin Țâncu, expert în turism, pentru Aleph News.

Exit mobile version