• Turismul românesc a pierdut 70% din cifra de afaceri
  • Dovada vaccinului ar putea fi cerută de operatorii de turism
  • Dragos Anastasiu crede că vaccinarea va da curaj oamenilor să călătorească

Așa cum ție îți este dor să mergi în vacanță și celor din turism le este dor de vremurile bune! Turismul românesc mizează în acest an pe vaccinul anti-COVID.

Este singura șansă să revină la normal, asta după ce a pierdut 70% din cifra de afaceri. Dragoș Anastasiu este antreprenor în turism și crede că vaccinul va da curaj oamenilor să înceapă să călătorească din nou.

Dragoș Anastasiu, antreprenor turism: „Cred că vaccinul va fi un trigger. Va conduce la o deblocare mentală a noastră, a tuturor. Și cred că vom intra în normalitate încet, încet. Eu mă aștept ca, din marte-aprilie, să ne apropiem de ceea ce am avut pe vremuri ca atitudine.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Crăciunul și Revelionul au fost un test pentru a vedea dacă se poate călători în siguranță.

Pentru a se simți în siguranță, turiștii, dar și angajații din turism au cerut dovada testului celor cazați. Iar unele hoteluri chiar au pus la dispoziția clienților teste rapide antigen.

Dragoș Anastasiu, antreprenor turism: „Cred că este o modalitate sănătoasă fie de testare, fie de vaccinare. În contextul testării și vaccinării, să ajungă în diverse resorturi din România și din lume, oameni care pot să arate că sunt negativi.”