Explorează Europa! Unde te poți caza toamna aceasta

Toamna mereu a reprezentat perioada ideală pentru a explora locurile superbe ale Europei. Te bucuri de oportunitatea perfectă pentru minipauze relaxante în hoteluri care combină peisaje spectaculoase, experiențe gastronomice și activități în natură.

Unde te poți caza toamna asta în Europa?

Începem cu Chateau de la Carrases, în Languedoc, Franța. E una dintre cele mai controversate regiuni viticole din Franța. Și ca să nu te plictisești îți spun că poți admira peisajele pe traseele din zonă, poți face plimbări cu biciclete. Dacă vrei ceva mai interesant, îți propun o plimbare cu barca pe Canal du Midi care face legătura între fluviul Garonne și Marea Mediterană.

Te așteaptă aici 11 garsoniere, cabane private și case transformate din clădările istorice. Restaurantul de aici pune în valoare produsele pe care le prepară în mod autentic la care adaugă vin din belșug din podgorii.

Și din Franța mergem direct în Italia. Mai exact la Alta Badia. E o clădire modernistă impresionantă, camerele au pereți de sticlă ca să poți să-ți încânți ochii cu vederile panoramice. Și bonus, locația are pe acoperiș un spa ca să te relaxezi după o zi de drumeție. Dacă vorbim de gastronomie să știi că găsești aici preparatele tradiționale, dar și alte gustări precum brânzeturi și aperitive italienești.

Ce zici de Austria? La Naturhotel Forsthofgute amplasat în orașul cu același nume, vechi de 400 de ani. A fost transformat radical și acum este un hotel impresionant ca și arhitectură și deține și o stațiune wellness. Sporrurile de iarnă sunt disponibile chiar de la jumătatea lunii octombrie: poți schia, face drumeții sau ciclism montan. Ne întoarcem la cazare și dacă te gândești să pleci în vacanță cu cei mici trebuie să știi că există o piscină și un centru spa, ambele dedicate copiilor.

Exit mobile version