- La bordul avioanelor de lux Safrans du Monde, chef-ul Paul Causse gătește în stil franțuzesc.
- VisaJet oferă pasagerilor vită Kobe sau filet mignon de vită Wagyu ale lui Chef Giraudi.
- La Aero se servește un meniu diferit în fiecare sezon, însoțit de cea mai fină șampanie.
- La bordul aeronavelor de lux sunt servite trufe, caviar, și preparate gourmet.
În ultimii ani, industria catering-ului de lux a avut creșteri de miloane de euro, iar companiile aeriene de lux oferă printre cele mai extravagante dish-uri.
Ce feluri de mâncare se servesc la bordul private jet-urilor?
La bordul unor astfel de avioane, meniul poate fi doar unul extravagant făcut de cei mai de top chefi. De la vită Wagyu, la caviar și, evident, cea mai fină băutură. De exemplu, în avioanele companiei Safrans du Monde se servesc dish-urile chef-ului Paul Casse. Meniul conține aperitive în stil franțuzesc și mese fusion care încep cu preparate din bucătăria țării de plecare și se încheie cu cele din destinația de sosire.
Paul Casse este un chef de renume antrenat în două restaurante cu trei stele Michelin din Paris. Îți mai spun și despre Aero, o altă companie aviatică de lux din Los Angeles. La îmbarcare, pasagerii se bucură de o șampanie fină. În timpul zborului, pasagerii se bucură de meniuri de top ce se schimbă în funcție de anotimp. Pe lângă open bar, compania aeriană oferă preparate personalizate realizate de Chef Nancy Silverton.
Ultima este compania aeriană VistaJet. Este o companie aeriană britanică de lux. Acolo, Chef Ricardo Giraudi este cel care gătește preparatele de lux. La bordul aeronavei vei putea gusta vită Kobe ș filet mgnon de vită Wagyu.