• Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este în topul The Standard.
  • Sejurul recomandat are loc în luna ianuarie și costă 719£.
  • Printre experiențele propuse de britanici se numără vizita la Bran.

Acum, că poți să simți că nu mai este mult până la iarnă, îți propun să te uiți care sunt atracțiile momentului pentru anotimpul rece.

România este una dintre destinațiile recomandate de platforma The Standard pentru această iarnă în cazul în care nu îți propui să schiezi. De Dracula îți imaginai și tu că e nelipsit în oferte, dar variația momentului este aluzia la Frozen. Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este „piesa de rezistență” a unui pachet care include un tur al orașelor medievale ale României, vizitarea Castelului lui Dracula de la Bran, participarea la curse de sănii trase de câini husky în Munţii Harghitei, vizitarea Capitalei. Pregătirile pentru sezonul 2023-2024 au început la Bâlea Lac. În anul 2006 a fost construit în apropierea lacului Bâlea primul hotel de gheață din Europa de Est în forma unui iglu de 16 locuri.

Printre experiențele de iarnă pe care le recomandă The Standard pentru cei care nu se prea dau în vânt după schi se numără senzațiile Islandei (munţii Kerlingarfjöll), pentru cei care vor drumeții sălbatice, aurora boreală şi cerul înstelat, sau aventurile finlandeze cu sănii trase de reni în căutarea lui Moş Crăciun şi cazare în căsuțe din copaci, ori croaziere norvegiene.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB

Citește și