• Cele mai multe cereri de vacanță în străinătate sunt pentru Egipt.
  • La noi, cele mai multe oferte sunt pentru litoral, munte, Deltă și balneo.
  • Hotelurile balneo vând pachete pentru recuperarea după COVID-19.

Anul acesta Paștele coincide cu vacanța de 1 Mai. Și până atunci mai sunt câteva zile. Agențiile de turism s-au pregătit din timp cu oferte de vacanță. Ai de unde să alegi. Trebuie doar să te hotărăști dacă vrei să petreci concediul în România, sau în străinătate.

Fiecare agenție de turism a pregătit o listă de oferte. Cele mai multe sunt spre destinații precum Egipt, Lisabona, Grecia, Maroc, Tenerife, Maldive sau Dubai. Pentru Egipt, chiar, aproape s-au epuizat toate locurile. Prețurile acolo pornesc de la 500 de euro de persoană și vacanța este gândită pentru 7 zile. Să-ți mai zic câteva prețuri: Maldive de la 1560 euro/persoană, Dubai de la 706 euro/persoană, Tenerife 728 euro/persoană.

Oferte pentru o vacanță în România

Agențiile au pregătit oferte pentru munte, mare, Deltă și stațiuni balneare. Sejurul este de 3 zile, iar prețul pentru o persoane pornește de la 378 de lei. Uite, să îți dau și câteva exemple. La munte, la Predeal prețul pentru 3 zile, două persoane porneste de la 460 de lei. În Deltă, pentru aceeași perioadă plătești de la 600 de lei. Iar în Mamaia e ceva mai scump, undeva de la 750 de lei pornesc prețurile pentru 2 persoane, trei nopți de cazare. Bineînțeles, cu cel puțin o masă inclusă, depinde de ofertă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT