Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță, iată o idee de concediu. Skiathos este locul ales, de regulă, de cupluri pentru o vacanță romantică.

Ce poți să faci aici îți spune la vlogger-ul Florin Nino.

Poți merge la plajă, poți face drumeții sau poți merge pe munte. Sunt mutle locuri faine pe care le poți vizita în fiecare zi. E o sinulă superbă. Are 69 de plaje, 57 de plaje accesibile de pe uscat, iar restul de pe mare. E o insulă de care m-am îndrăgostit acum șase ani”, a povestit, la Aleph News, Florin Nino.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Deși este mică din punct de vedere al suprafeței, având doar 48 de kilometri pătrați, plajele sunt extrem de diferite, fiecare în parte oferind turiștilor ceva deosebit.

„Te muți de la o plajă la alte, se schimbă peisajul, culoarea apei. Poți face croaziere. De exemplu, plaja Lalaria este cea mai instagramabilă din Grecia”, a mai spus vlogger-ul de travel.

Mai mult, localnicii sunt pregătiți încă de acum o lună să îi primească pe turiști.

Skiathos are cea mai scurtă și îngustă pistă de aterizare din Europa

Dacă mergi în Skiathos, uite ce înseamnă să aterizezi pe cea mai scurtă și îngustă pistă de aterizare din Europa.

Are doar 1.628 de metri. Dar, cu toate astea, poate primi chiar și un Boeing 767. Localnicii spun, în glumă, că, de pe drumul de lângă aeroport, dacă întinzi mai mult mâna, poți să atingi avionul.