• Stromboli și Filicudi sunt două insule care au devenit cunoscute pentru faptul că au puteri afrodisiace 
  • Locuitorii susțin că insulele au devenit locuri de „pelerinaj sexual”, datorită capacității lor aparente de a crește libido-ul
  • Insulele sunt vizitate de cupluri de proaspăt căsătoriți din întreaga lume, care își doresc să aibă un copil

Două insule din Italia au devenit cunoscute drept locuri de „pelerinaj sexual”. Sunt curate, sălbatice și extrem de fierbinți – și nu doar datorită temperaturilor ridicate, scrie CNN

Stromboli și Filicudi, două frumoase insule din arhipelagul eolian al Siciliei, sunt considerate că au puteri magice și afrodisiace, ideale pentru cei care caută sau – care încearcă cu disperare să recupereze – extazul unor nopți pasionale alături de partenerii lor.

Localnicii susțin că insulele au devenit locuri de „pelerinaj sexual”, datorită capacității lor aparente de a crește libido-ul. De asemenea, ei mai spun și că mediul relaxant stimulează cuplurile și le deschid apetitul sexual.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Apele termale calde ale insulelelor, grotelele sale fascinante și florile misterioase sunt considerate un cocktail „orgasmic” pentru cupluri.

Mai mult decât atât, se pare că foarte mulți tineri însurăței care doresc să aibă un copil își rezervă aici o vacanță, pentru a fi siguri că acest lucru se va întâmpla.

Se spune că Stromboli, unul dintre cei mai activi vulcani din lume, este responsabil pentru atmosfera afrodisiacă de pe insule. Aici există erupții frecvente, la fiecare 15 minute, care fac inima să tresalte și mintea să viseze.

La fiecare erupție, căldura se acumulează sub sol și este eliberată sub apă prin minuscule bule de aer. Noaptea, când temperatura aerului se răcește, drumurile și trotuarele sunt fierbinți la atingere și pereții de piatră aspră radiază căldură.

„Este un loc foarte senzual, o insulă de foc și pasiune”, spune Maria Puglisi, un comerciant de vin local.