• La doar 12 km de Cluj, Pârtia Feleacu este zilnic plină de oameni
  • Laura Goarnă se relaxează pe pârtie după o zi de lucru
  • O urcare costă 5 lei, iar închirierea unui echipament 40 de lei

În București te lovești de gropi și noroaie, dar la Cluj poți schia. Pentru că pandemia îi ţine departe de vacanţe, clujenii au găsit un alt mod de distracţie iarna asta. O pârtie s-a deschis la doar 12 km distanță de oraș. O urcare costă 5 lei, iar închirierea unui echipament 40 de lei.

Raisa Humeniuc, corespondent Aleph News: „Schiatul e principala distracţie iarna aceata, mai ales pentru cei care au pârtii aproape de casă. Cum restaurantele sunt închise şi evenimentele anulate, sute de clujeni vin zilnic pe pârtia din Dealul Feleacului să se relaxeze după serviciu.”

Lura Goarnă, turist: „Acum că-s închise toate cu această pandemie chiar nu aveam ce să fac după serviciu. De obicei mergeam în Austria. În timpul săptămânii este chiar lejer, se poate schia frumos.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Radu Mureșan, administrator Pârtia Feleacu: „Pentru moment avem deschisă pârtia pentru începători, aceasta are 150 de metri, urcarea se face cu banda care se vede în spatele meu. În această perioadă estimez că am avut în jur de 400 de persoane pe zi.”