• Cel mai mare patinoar în aer liber din lume, cunoscut sub numele de „Vienna Ice Dream”, a fost deschis în capitala Austriei.
  • Pe o suprafață de 8.500 de metri pătrați, tineri și bătrâni se pot distra în fiecare zi de la 10:00 la 22:00. 
  • Sunt disponibile spre închiriere 2.000 de perechi de patine și 300 de căști de protecție, precum și numeroase tarabe cu specialități gastronomice. 

Cel mai mare patinoar în aer liber din lume, cunoscut sub numele de „Vienna Ice Dream”, a fost deschis în capitala Austriei, care a devenit unul dintre cele mai preferate locuri pentru divertisment și sport din centrul Vienei în timpul iernii, a informat Oirocom-PR. Sofia, parte a rețelei de relații internaționale a Municipiului Viena.

Pe o suprafață de 8.500 de metri pătrați, tineri și bătrâni se pot distra în fiecare zi de la 10:00 la 22:00. 
Din ianuarie până în martie în fiecare an, piața din fața Primăriei Viena este transformată într-un uriaș patinoar pentru pasionații de patinaj de toate vârstele. Fațada iluminată a primăriei este transformată într-un fundal de basm al „Visului de gheață de la Viena”. În 2019, „Vienna Ice Dream” a devenit primul patinoar mobil cu două etaje din lume. Platforma specială Sky Rink, care este încă în funcțiune în acest sezon, oferă posibilitatea de a patina la înălțime. 

O potecă magică de gheață duce prin parcul mare din fața clădirii primăriei. Sunt disponibile spre închiriere 2.000 de perechi de patine și 300 de căști de protecție, precum și numeroase tarabe cu specialități gastronomice. Copiii din toate grădinițele și școlile au posibilitatea de a patina gratuit de luni până vineri între orele 10:00 și 16:00. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aproximativ 45.000 de copii beneficiază de această acțiune în fiecare an. Biletul pentru patru ore de patinaj pentru adulți este de 8,50 euro, iar prețul unui bilet de copil este de 6 euro. Biletele pot fi cumpărate și online, economisind 10% din prețul lor. Pentru cei mici se deschide din nou un tobogan de 120 mp, care este gratuit. Anul acesta, „Vienna Ice Dream” va rămâne deschis până pe 5 martie. Toate informațiile pot fi găsite pe site-ul patinoarului Wiener Eistraum.