• Pasionații de travel au făcut un top cu locuri de vizitat în 2021
  • În Insulele Mariane de Nord ai parte de golf, scubadiving sau poţi înota în lagună
  • Dacă ajungi în Egipt e musai să înnoptezi în deşert unde ai parte de cel mai clar cer

Pasionaţii de travel vin în ajutorul tău dacă ești cu gândul la vacanțe. Au făcut un top cu locuri de vizitat în 2021.

Teleportează-te pe o plajă extinsă. În stânga ta are un castel de poveste, iar dealurile din zonă la poţi străbate călare. Seara savurezi o bere locală într-un pub prietenos. Dacă îţi place asta poţi să bagi o fugă în Ţara Galilor de Sud.

În Insulele Mariane de Nord ai parte de golf, scubadiving sau poţi înota în lagună. India şi Iranul sunt renumite pentru grand bazar şi pieţele de condimente. Vizitatorii spun că aici au întâlnit cei mai vorbăreţi şi curioşi oameni din lume.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Dacă ajungi în Egipt e musai să înnoptezi în deşert unde ai parte de cel mai clar cer. Dacă vrei să te caţeri pe pereţi de gheaţă poţi alege Islanda

În insula Aruba din Caraibe ai parte de nisip alb şi poţi inota cu broaştele ţestoase. Andros din Grecia e renumită pentru plaje, dar şi pentru petreceri. După pandemie cu siguranţă va fi luată cu asalt de oamenii dornici de dans.

Dacă vrei un apus senzaţional pe care să-l priveşti de pe placa de surf poţi merge în Peru. Nici România nu e de lăsat deoparte. Apare şi ţara noastră în acest top şi e recunoscută de vizitatori pentru satele pitoreşti şi ţuică.