• Un hotel SPA din sudul Spaniei îţi cere să te testezi de SARS-CoV-2 şi să trimiţi dovada testului negativ, înainte să te cazezi
  • Mai mult decât atât, când ajungi la hotel ţi se va repeta testul plus un examen medical, ambele incluse în sejur
  • O rezervare de şapte zile, la sfârşitul lunii iulie, costă în jur de 5.300 de euro, iar preţurile cresc în funcţie de programul de sănătate pe care îl alegi

Nu te simţi în siguranţă la hotel? Un centru SPA din Spania a găsit soluţia, dar la preţuri ridicate. Ei solicită oaspeţilor să se testeze de COVID-19 cu maxim 48 de ore înainte de cazare şi să trimită dovada, informează CNBC.

Mai mult decât atât, la sosire, clienţii vor trece printr-un al doilea test de COVID-19, un test de anticorpi şi un examen medical, toate incluse în sejur.

„Principala noastră prioritate este să asigurăm protecția oaspeţilor noştri în timpul şederii la Sha Wellness Clinic, pentu a avea linişte sufletească. În această perioadă, oamenii sunt mai preocupaţi ca niciodată de siguranţa lor, când vine vorba de călătorie”, a spus Alejandro Bataller, vicepreşedintele clinicii, pentru CNBC.

Recomandări

APPLE LASĂ EUROPA LA URMĂ
UCRAINA ÎNVINGE SLOVACIA
CIOLACU GRĂBEȘTE PREZIDENȚIALELE
FMI AVERTIZEAZĂ: TREBUIE SĂ ECONOMISIM
ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?

Clienţii vin aici pentru programe de sănătate precum fitness, detoxifiere, pierdere în greutate şi programe de întărire a sistemului imunitar.

Un sejur de şapte zile, pentru programul „reechilibrare” este aproximativ 5.310 euro, la sfârşitul lunii iulie, iar preţurile pot ajunge la câteva zeci de mii de euro, în funcţie de programele de sănătate pentru care optezi.